Almádi Yacht Club Kikötőétterem
|
|
top

Őszi programok a Kikötőben

Itt az ősz, vége a hazai vitorlázó szezonnak, de ez nem jelenti azt, hogy kiürül a Balatonpart. Mi mindenképpen számítunk rátok a következő hónapokban is az Almádi Yacht Club-ban, ezért összeállítottunk egy őszi programsorozatot, melyre nagy szeretettel várunk benneteket!

Márton napi újbor és streetfood (november 11-12.)

Kóstoltatok már Beaujolais-t? Friss, gyümölcsös, vörös – eredetileg francia szőlőfajták újbora.
Mellé egy kis street food hangulatot varázsolunk nektek: libazsíros kenyérrel és libatepertővel tudjátok lekísérni a finom nedűt, amit akár kint is elfogyaszthattok a szabad levegőn. 

Pálinka kóstoló és vacsora a Kikötőben! (november 25. este)

Bemutatkozik a Nobilis pálinkák új évjárata, pálinkafőző mesterünk, Hornung József segít végigkóstolni az ízeket. Mellé pedig egy különleges ételsort komponál Törőcsik Zoltán séfünk. A vacsorára előzetes jelentkezés szükséges, maximális létszám: 30 fő

A részletekkel jövünk hamarosan.

Adventi hétvégék (november 26-december 18-ig)

Minden adventi hétvégén karácsonyi hangulatot teremtünk a Kikötőben: forralt bor, forró csoki, meleg tea és számtalan pálinka kapható majd, mellette faszénen grillezett ételekkel is készülünk majd minden hétvégére. Nézzetek be bármikor egy nagy séta, vagy éppen korcsolyázás után.

Asztalfoglalás: www.ayc.hu vagy +36 88 594 306
Bármilyen kérdés esetén pedig írjatok nekünk az info@ayc.hu mail címre, vagy privát üzenetet is küldhettek a facebook oldalunkon.
Várunk benneteket egész évben!
Almádi Yacht Club Kikötő Étterem csapata
reservations
Reservations